Jymy Cup 27.-28.7.2024

28.7.2024

FC16/17 -joukkue osallistui Aurassa järjestettyyn Jymy Cup -turnaukseen viikonloppuna. Joukkue pelasi P7 harraste -sarjassa. Lauantaina 27.7. pelattiin kolme alkulohkon peliä, joissa vastustajina olivat APU/ sininen, PiPS/P7 ja TarU/ 2017. Visan joukkue taisteli kolmesta pelistä itselleen kaksi voittoa ja sijoittui näin alkulohkon toisiksi.

Sunnuntaina 28.7. ensimmäinen peli pelattiin FC Interin Mustia vastaan. Peli oli tasainen ja jännitystä riitti loppu sekunneille saakka,  mutta lopulta Visa vei makean voiton lukemin 6-4. Seuraavassa pelissä pelattiin P7 harraste -sarjan sijoista 5 ja 6. Vastassa oli tällä kertaa FC Interin Siniset -joukkue. Pelin alku oli aavistuksen tahmea Visan osalta ja Inter sai heti pari osumaa Visan maaliin. Visalaiset kuitenkin sisuuntuivat pelin edetessä ja nousivat tasoihin loppua kohden. Inter oli tällä kertaa kuitenkin ketterämpi ja vei lopulta voiton lukemin 4-3.

FC16/17 -joukkue sijoittui Jymy Cupin P7 harraste -sarjan 6. sijalle. Hieno turnaus takana! Paljon onnistumisia ja oppeja takataskussa on mukavaa suunnata kohti seuraavia pelejä. Maskun Nappulaliiga starttaa keskiviikkona 14.8.2024, johon joukkue osallistuu kahdella peliryhmällä. Seuraava turnaus pelataan Eurassa 24.8.2024.